Creation: Free Design

Aankondiging

Mall of the Netherlands
mall

Lees meer...

nieuw

1e Open Lunch door OVA

logo openlunch

Lees meer...

Aankondiging

Langste Dag bij NAK
bbq

Lees meer...

Oproep

De jeugd heeft de toekomst - ook in ondernemen

OVA vindt het belangrijk om de jeugd in onze regio te stimuleren om te kiezen voor beroepen in de gemeente. Of in ieder geval: dat jongeren de bedrijven in de regio kennen. Tijdens overleggen van het EOP heeft OVA al vaker aangegeven dat nauwer contact tussen scholen en de arbeidsmarkt noodzakelijk is. Uit deze gesprekken is een mooi initiatief naar voren gekomen, waar OVA graag aan meewerkt: een Kaag en Braassem-bedrijvendag, waarbij ondernemers, scholen én de gemeente samenwerken.

Lees meer...

de dag van

Thijs Brambach

thijs

Lees meer...

Verslag

Jaarvergadering Heembouw

heembouw

Lees meer...

Nieuw lid

Wendy Bakker-Kuipers

wendy

Lees meer...

Verslag

Rampondernemer
ramp

Lees meer...

OVA actueel

Voordeel voor nieuwe leden

Collega-ondernemers opgelet! Omdat wij als OVA álle ondernemers van harte welkom heten, is besloten om de contributie voor het eerste (kalender)jaar – bij aanmelding voor 1 juli – te verlagen naar 50 euro. Wellicht een extra motivatie voor (startende) ondernemers om lid te worden. Zegt het voort.

Agenda

201824 mei

2018


Mall of the
Netherlands

 

Lees meer...

Column

Peter Koek

Peter

Lees meer...

introducé

Breng een introducé mee

Als OVA organiseren we met regelmaat informatieve bijeenkomsten en evenementen, waarbij alle leden welkom zijn. Om het ledenaantal te kunnen vergroten zijn daarbij in 2017 ook introducés welkom. Geïnteresseerde medeondernemers kunnen tot twee keer toe een bijeenkomst bijwonen. Dat kan een bedrijfsbezoek zijn, een presentatie of een informele avond die door OVA wordt geïnitieerd. Dus ken je iemand die er wellicht in geïnteresseerd is om zijn of haar netwerk te vergroten, aarzel niet en neem hem of haar een keer mee. Kijk in de agenda voor actuele bijeenkomsten.